Tuesday, January 1, 2008

Vuosi 2007: tilastointia

Eipä tullut blogattua ihan kaikista vuonna 2007 luetuista kirjoista. Lukuvihkoni mukaan ehdin lukea vuoden 2007 aikana 88 kirjaa, mikä on - yllättävää sinänsä - enemmän kuin vuonna 2006. Minä kun kuvittelin olevani kiireinen! (88 kirjaa ei ole kovin paljon, mutta tässä on ollut "vähän muutakin tekemistä" vuoden aikana, eli siihen nähden ihan OK saavutus.)

Suomenkielisiä kirjoja tuli luettua 43 kpl, mikä on ällistyttävän hyvin tasapainossa suunnittelemani 50% suomenkielistä / 50% englanninkielistä kirjallisuutta -jakaumani kanssa. Jossain vaiheessa yritin lukea järjestelmällisesti joka toisen kirjan suomeksi, joka toisen englanniksi, mutta arvostelukirjat (suomeksi) ja urban fantasy -kirjat (englanniksi, Finnconia varten) sotkivat suunnitelmaa.
Arvostelu/Kuvastaja-kirjoja ehdin lukea vuoden aikana 33 (viimeisen sain loppuun eilen illalla).

Lukemiani sarjakuvia en ole listannut, mutta vuonna 2007 tuli luettua ainakin Gloom Cookie (1-5), Testament (1-2), Fables (1-3, pitäisi hankkia lisää), Azumanga Daioh (1-3, tätäkin lisää!), paljon Alan Moorea ja aina uudestaan Sandmaneja.

Vuonna 2008 pitää tietysti lukea tulevan Finnconin kunniavieraita sekä Åconin ja Sweconin kunniavieraita. Taidan kuitenkin aloittaa joululahjakirjoilla...

No comments: